Luno z giełdą BTC - EUR
Z przyjemnością informujemy, że Giełda Luno jest już dostępna dla klientów w całej Europie, w tym Polsce!
2018-07-26, 13:28

Giełda jest zaawansowanym systemem wymiany pomiędzy BTC a EUR, który działa na podstawie księgi zleceń i zleceń limitowanych.

"Pomimo, iż giełda jest  bardziej złożona niż nasz portfel, gdzie odbywa się zakup i sprzedaż kryptowalut, zapewnia ona większą kontrolę i jest idealna dla profesjonalnych handlowców" - podsumowuje Magdalena Gołębiewska, Head of Eastern Europe.

Na Giełdzie Luno ożesz tworzyć zlecenia z limitem, aby automatycznie kupować lub sprzedawać, gdy cena osiągnie określony próg. Giełda Luno jest dostępna w wersji desktop (www), jak również z poziomu aplikacji na Android i iOS oraz za pośrednictwem interfejsu API. Para BTC / EUR jest dostępna dla wszystkich klientów Europie, którzy mają zweryfikowane konta. Szczegóły oraz informacje dotyczące opłat na Giełdzie Luno, można znaleźć na naszej stronie opłat i funkcji.

Dowiedz się więcej o korzystaniu z giełdy.