Poznaj zespół Luno!
Luno liczy już ponad 250 osób! Zobacz kto buduje międzynarodowy portfel walut cyfrowych, obsługując blisko 2 miliony Klientów!
2018-07-30, 15:31

W szeregach Luno mamy ekspertów, którzy pracowali na całym świecie, dla najlepszych firm technologicznych i finansowych takich jak Google, Amazon, Morgan Stanley, Barclays, PayU, itp.

Kultura organizacyjna i wizja firmy
Uważamy, że zdecentralizowane waluty cyfrowe, takie jak Bitcoin i Ethereum, całkowicie zmienią sposób, w jaki świat postrzega i wykorzystuje pieniądze. Jako pionierzy w tej branży uważamy, że naszym obowiązkiem jest dostarczać światu tę wiedzę najlepiej jak potrafimy. Tylko wyjątkowe osoby, które pasjonują się się kryptowalutami, technologią blockchain i szeroko rozumianym fintech'em są w stanie podołać temu wyzwaniu!

Czytaj więcej czym dla nas jest "Moontality"
(moon = księżyc, mentality = mentalność. Moon+ mentality = moontality - czyli nasza mentalność w Luno! #tothemoon)

#tothemoon
Ta fraza stała się popularna wśród społeczność kryptowalutowej w odniesieniu do gwałtownie rosnącej ceny Bitcoina, a także odzwierciedla nasz optymizm i podekscytowanie technologią.

Niezależnie od tego, czy siedzisz w londyńskim apartamentowcu, czy na plaży na Bali, kiedy patrzysz w wieczorne niebo, księżyc jest jedną z jedynych stałych na świecie i pod wieloma względami , najlepszym punktem odniesienia. Uważamy, że Bitcoin ma taki sam potencjał dla otwartego, równego systemu finansowego.

Przeczytaj więcej o naszej historii

Otwartość i równość
Zaufało nam ponad 1,8 miliona osób w 40 krajach, na 3 kontynentach. Wspólnie budujemy społeczność.

Chcemy, aby wszyscy, wszędzie, z naszymi łatwymi w użyciu produktami, mogli ulepszać produkty oparte na jednych z najbardziej zaawansowanych systemów walutowych na świecie. Podczas gdy tradycyjne instytucje finansowe opierają się na ekskluzywnych ofertach, nam zależy na wspólnej pracy i wspólnym budowaniu nowego systemu finansowego.

Luno_zespol